Badminton for motionister og pensionister

Som medlem af IFM Badminton kan du være helt sikker på at have en bane til rådighed til dig og dine makkere hver mandag aften. Klar til en times konkurrence, snak, træning og hvad I nu ønsker. Vores populære motionisttræning er for lige præcis dig og dine medspillere, da I selv samler en flok, melder jer ind i klubben og resten af sæsonen kan spille double og single næsten som det passer jer.

Tid:

Vi har motionistbadminton hver mandag, og som medlem har man booket en bane i følgende tidsrum:

16.00-17.00

17.00-18.00 (afhængig af tilslutningen kan hallen være delt med andre aktiviteter)

18.00-19.00

19.00-20.00

21.00-21.00

Kontingent:

Hver spiller på holdet betaler kontingent – det gælder også, hvis man er fem om at dele en bane – og for det beløb har man booket en bane i en time i hele sæsonen. Kontingentet for en bane i perioderne fra 17 til 19 er 700 kroner pr. sæson. Fra 19 til 21 koster det 800 kroner.

Turnering:

Er du interesseret i at spille lidt mere alvorligt om pointene, er der mulighed for at deltage i turneringsbadminton i DGIs rækker. Det afhænger selvfølgelig af, om der er tilstrækkelig mange, der vil være med til at spille kampe. Ved indmeldelse skal du give besked, hvis du vil repræsentere IFM i en turnering.

Senior- og pensionistbadminton:

Onsdag fra 15 til 16 overtager de mest rutinerede spillere hallen – nye er dog også meget velkomne – når der er badminton for senior- og pensionistgruppen.

Prisen for pensionister er 600 kroner.

Tilmelding:

Klik her for booking af en bane