Velkommen til Karate i IF Midtdjurs

Midtdjurs karate er medlem af Dansk Wado-Kai som er organisation af fem karate klubber i Danmark og alle er medlemmer af Dansk Karate Forbund. Dansk Wado-Kai er tilknyttet og anerkendt af Japan Karatedo Federation.

Vi træner mandag fra kl. 18.00 – 20.00 og torsdag fra kl. 18.30 – 20.30 i Klubhuset (ved hallerne) på adressen Marienhoffvej 13, 8550 Ryomgård.
Midtdjurs karates cheftræner er Christian Krogsøe Stæhr.

Der tages hensyn til de yngste medlemmer som løbende kan forlade træningen efter ca. 1 time, eller som det passer ind hos forældrene.
Puslinge/junior og voksen træner sammen og vi har opdelt vores hold i puslinge/junior (op til 15 år) og voksen (fra 15 år).

Kontingent opkræves halvårligt.
Op til 15 år er det kr. 700,- halvårligt som inkluderer medlemskab af IFM (100kr)
Over 15 år er det kr. 800,- halvårligt som inkluderer medlemskab af IFM (100kr)

Hvert efterfølgende medlem af samme familie kan blive medlem og træne med 50% rabat af karate kontingentet som betyder: 400 kr. pr. barn og 450 kr. pr. voksen pr. halvår.

Der er mulighed for at prøvetræne et par gange inden tilmelding.
Tilmelding sker indtil videre ved at sende en mail til kasserer@midtdjurskarate.dk med følgende information:

  • Navn,
  • Adresse
  • Fødselsdag

Derefter bliver man officielt tilmeldt klubben og faktura med kontingent opkrævning for det første halve år bliver tilsendt.

Yderligere information om Midtdjurs karate kan man se på:
www.midtdjurskarate.dk

Da der er en enestående mulighed for børn og voksne at deltage i træningen sammen er forældre og søskende meget velkomne.
Vi glæder os til at se jer!