Om IF Midtdjurs

IF Midtdjurs (IFM) er en flerstrenget forening indenfor håndbold, fodbold, gymnastik, badminton, petanque, karate, klatring og fitness. Der er ca. 1100 medlemmer i foreningen.

Antallet af medlemmer har været stabilt voksende over en række år, men perioden med nedlukning på grund af corona kostede på medlemstallet i flere afdelinger – heldigvis har rigtig mange, hvis ikke alle, fundet vej tilbage til motionen og fællesskabet i foreningen. Medlemmerne går fra de yngste 3-4 årige drenge/piger i fodbold, håndbold og gymnastik til petanquespil med medlemmer i pensionsalderen.

Efter en etableringen af et nyt klubhus i 2022 blev IF Midtdjurs i foråret 2024 opdelt i to foreninger. De sportslige aktiviteter ligger stadig i den gamle forening, IF Midtdjurs, mens ejerskabet og driften af faciliteterne er blevet flyttet over i en ny forening, Ryomgård Kultur- og Fritidscenter.

IF Midtdjurs har således hjemmebane hos Ryomgård Kultur- og Fritidscenter, der nu blandt andet råder over følgende lokaler:

  • XL Byg Arena (idrætshal)
  • Djurslands Bank-salen, der er fest- og aktivitetssal i det nye klubhus. Lokalet kan blandt andet udlejes til private fester.
  • Mødelokaler til blandt andet bogcafé og Ryomgård Distriktsråd
  • Et veludstyret fitnesslokale
  • En aktivitetssal, hvor der blandt andet dyrkes karate og gymnastik.
  • Et hyggeligt cafémiljø, der er centrum for aktiviteterne i klubhus, på boldbanerne og hallerne.
  • Et moderne indrettet køkken, hvor der blandt andet bliver lavet mad til eleverne på Marienhoffskolen.

RKFs lokaler benyttes også af andre foreninger. Blandt andre Ryomgård Pensionistforening, der hver mandag afholder et velbesøgte bankospil med op til over 200 spillere fra nær og fjern. Ryomgård Distriktsråd har et lokale i klubhuset, hvor der er indrettet bibliotek og hvor der afholdes foredrag.

EN DEL AF BYEN

IF Midtdjurs er en helt central spiller i en aktiv by, hvor der foregår en masse aktiviteter. Meget foregår i og omkring IFMs lokaler, men byen byder også på et væld af andre aktiviteter. På byens hjemmeside – ryomgaard.dk – kan du følge med i en del af de mange tiltag.

Se under de enkelte afdelinger for at få information om bestyrelser, træningstider og anden praktisk information.