Om IF Midtdjurs

IFM (IF Midtdjurs) er en flerstrenget forening indenfor håndbold, fodbold, gymnastik, badminton, petanque, karate, klatring og fitness. Der er ca. 1100 medlemmer i foreningen.

Antallet af medlemmer har været stabilt voksende over en række år, men perioden med nedlukning på grund af corona kostede på medlemstallet i flere afdelinger – heldigvis har rigtig mange, hvis ikke alle, fundet vej tilbage til motionen og fællesskabet i foreningen. Medlemmerne går fra de yngste 3-4 årige drenge/piger i fodbold, håndbold og gymnastik til petanquespil med medlemmer i pensionsalderen.

Ryomgård Pensionistforening afholder hver mandag velbesøgte bankospil med op til over 200 spillere fra nær og fjern.

Efter flere års forarbejde blev et helt nyt klubhus indviet og taget i brug i 2022. Klubhuset er den seneste knopskydning i vores faciliteter, der nu blandt andet tæller:

  • XL Byg Arena (idrætshal)
  • Djurslands Bank-salen, der er fest- og aktivitetssal i det nye klubhus. Lokalet kan blandt andet udlejes til private fester.
  • Mødelokaler til blandt andet bogcafé og Ryomgård Distriktsråd
  • Et veludstyret fitnesslokale
  • En aktivitetssal, hvor der blandt andet dyrkes karate og gymnastik.
  • Et hyggeligt cafémiljø, der er centrum for aktiviteterne i klubhus, på boldbanerne og hallerne.
  • Et moderne indrettet køkken, hvor der blandt andet bliver lavet mad til eleverne på Marienhoffskolen.

EN DEL AF BYEN

IF Midtdjurs er en helt central spiller i en aktiv by, hvor der foregår en masse aktiviteter. Meget foregår i og omkring IFMs lokaler, men byen byder også på et væld af andre aktiviteter. På byens hjemmeside – ryomgaard.dk – kan du følge med i en del af de mange tiltag.

Se under de enkelte afdelinger for at få information om bestyrelser, træningstider og anden praktisk information.