Velkommen til Badminton/Bordtennis i IF Midtdjurs

Afslutning på sæsonen – 23. maj

Sæsonen 2021-22 er ved at være slut, og vi vil gerne slutte sæsonen af med maner for alle aktive medlemmer af IFM Badminton. De seneste to sæsoner har vi bokset med corona, restriktioner og perioder, hvor vi ikke har kunnet spille, og som medlem har man ikke fået helt så meget for sit kontingent som normalt. Derfor har vi i bestyrelsen valgt, at vi denne gang vil gøre lidt ekstra ud af afslutningen.

Det gør vi mandag 23. maj. Fra 18 til 20 spiller vi på ”blandede baner” (som vi tidligere har gjort ved juleafslutningen), og klokken 20 samles vi i cafeteriaet, hvor vi spiser smørrebrød og får os en øl/vand. Foreningen betaler for både smørrebrød og en øl/vand.

Bemærk: Denne aften er det dermed ikke muligt at træne som normalt.

Tilmelding sker ved at skrive sig på sedlen hos Laila senest onsdag 18. maj. Her bestiller man også smørrebrød (max. tre styk).

Har man ikke fået spillet nok badminton på denne side af sommerferien, er der mulighed for at træne sidste gang mandag 30. maj. Herefter lukker hallen for medlemsspil, men det er muligt at spille Pay & Play hver onsdag. Her betaler man pr. gang (60 kroner), og afhængig af interessen forventer vi, at Pay & Play fortsætter et godt stykke hen på sommeren. Er man interesseret, kan man melde sig ind Facebook-gruppen ”IFM Badminton Pay & Play (onsdag)”.

Vi forventer, at sæsonen 2022-23 starter 8. august, og vi melder nærmere ud på hjemmesiden og i facebookgruppen. I bestyrelsen vil vi gerne have endnu flere til at spille badminton i den kommende sæson, og vi håber, at alle nuværende medlemmer fortsætter – og at alle vil bruge sommeren på at være gode ambassadører for klubben overfor venner, bekendte, naboer og kolleger, så vi får udbredt kendskabet til, hvor fedt det er at være med i IFM Badminton.

Mvh

Bestyrelsen, IFM Badminton

Allan, Sten, Jimmi, Mikkel, Rene og Bo