I 50 år har IF Midtdjurs været én forening, og i de seneste år har foreningen selv ejet de faciliteter, hvor vores medlemmer dyrker deres idræt og fritidsaktiviteter. Men den tid er ved at være slut nu.

2. maj 2024 bliver, hvis medlemmer altså vil det, en historisk dag set i IF Midtdjurs-perspektiv. Her er det nemlig planen, at IFM bliver til to foreninger. To selvstændige foreninger, men med et tæt samarbejde, der skal give mulighed for at udvikle det vigtige; nemlig idrætten og fritidslivet i Ryomgård og omegn. Samtidig skal det give bedre plads til at udvikle de fysiske rammer, som vores medlemmer har brug for for at dyrke deres idræt og samværet.

IF Midtdjurs består med alle sine underafdelinger, og her bliver det primære og helt afgørende omdrejningspunkt idrætten, motionen og det sociale.

Derudover stiftes der en helt ny forening, som får navnet Ryomgård Kultur- og Fritidscenter. Den nye forenings primære opgave vil være at drive og udvikle de fysiske rammer – det vil sige klubhuset med blandt andet Djurslands Bank-salen, café, fitness og omklædning samt vores idrætshal XL Byg Arena.

En sådan ændring kræver, at en række formalia skal falde på plads. Hovedbestyrelsen i IF Midtdjurs har derfor indkaldt til ikke mindre end tre møder torsdag 2. maj 2024.

  • 18.30 holder vi et infomøde, hvor opdelingen af foreningen bliver forklaret.
  • 19.00 er der stiftende generalforsamling, hvor Ryomgård Kultur- og Fritidscenter bliver til.
  • 20.00 holdes der ekstra ordinær generalforsamling i IF Midtdjurs. Her skal vedtægterne ændres, så de passer til det nye samspil med RKF, og det skal besluttes at overlade IF Midtdjurs’ ejerskab af bygninger til RKF.

Hvis du gerne vil dykke mere ned i, hvordan de to foreninger skal være skruet sammen, kan du se forslagene til de ændrede vedtægter for IFM og forslaget til nye vedtægter i Ryomgård Kultur- og Fritidscenter.

Ændrede vedtægter til IF Midtdjurs

Forslag til vedtægter i Ryomgård Kultur- og Fritidscenter

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *