Efter et langt tilløb er IF Midtdjurs nu blevet delt i to foreninger. Det skete torsdag 2. maj, da der blev holdt en ekstraordinær generalforsamling og sideløbende blev stiftet en helt ny forening, der udspringer af IFM.

Baggrunden for opdelingen er et ønske om at adskille driften af faciliteterne – XL Byg Arena, klubhuset, multihallen med mere – fra de idrætslige aktiviteter. Det er et ønske fra Syddjurs Kommune, som gav et pænt tilskud til opførelsen af det nye klubhus, og samtidig har det en række fordele at have to foreninger. Til driften og udviklingen af bygningerne blev foreningen Ryomgård Kultur- og Fritidscenter stiftet. Efterfølgende blev der holdt en ekstraordinær generalforsamling, hvor vedtægterne i IF Midtdjurs blev tilpasset samspillet med den nye forening, og hvor IFMs bygninger blev overdraget til Ryomgård Kultur- og Fritidscenter.

IFM er som tidligere bygget op med en række afdelinger, hvor de forskellige aktiviteter som håndbold, fodbold mere varetages, og en hovedforening, som har til formål at varetage de overordnede interesser for IFM, sikre samarbejde mellem afdelingerne og udvikling af foreningen som sådan. Til bestyrelsen i hovedforeningen blev valgt fire medlemmer: René Uldal, Steen Kirkegaard Bech (kasserer), Tobias Græbild og Peter Juulstrup Lauridsen. Der udestår lige nu en opgave med at finde en formand.

Den første bestyrelse i det nye Ryomgård Kultur- og Fritidscenter består af: Allan Nørgaard (formand), Thomas Gaarden (kasserer), Jonas Hougaard, Dorethe Schmidt Rindom og Matthias Nybro Dichmann Prang.

Her kan du se de reviderede vedtægter for IF Midtdjurs og vedtægterne for Ryomgård Kultur- og Fritidscenter.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *